Sakit : Batuk & Asma

14671372_517345838462690_439181122935157543_n

Nama : Chan Kok Fai
Umur: 4 tahun
Dari: Sg long kajang
Sakit: Batuk & asma

Ank saya asma Dari bayi lagi.. Boleh dikatakan dlm 3 minggu batuk Dan asma nya menyerang.
Selepas buat rawatan sonotron..ada ketulan kahak keluar..Dan tidur anak menjadi Lena.. anak sy sudah beberapa hari tk makn..tapi selepas buat rawatan, esoknya anak banyak minum air dan nak makan.

Selepas dtg utk appointment ke-2, anak saya totally sembuh..batuk tiada Dan asma tidak menyerang..nafas anak kembali normal.

Selain ank yg ini, saya juga buat treatment utk abangnya.. abg dia juga mempunyai masalah yg sama, saya Sgt seronok selepas buat treatment ini, beberapa hari slepas itu sewaktu saya menjemput dia pulang Dari skolah, saya nampak dia berpeluh2.. bila saya Tanya dia, dia jawab baru lepas main bola sepak. 😀😀 Untuk pengetahuan semua..anak saya tidak pernah bersukan termasuklah bermain bola, setiap kali dia mula bersukan, dia akn diserang asma. Bila melihat perkembangan yg Sgt positif ini.. saya telah membawa satu keluarga utk mncuba kaedah ini.

Saya berterima kasih kpd pusat rawatan, semua ahli keluarga mnunjukkn perubahan yg positive termasuk ayah sy yg stroke. Masalah sarafnya semakin baik.